LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

"Nicosia 3x3 Open Basketball" finali bugün

"Nicosia 3x3 Open Basketball" finali bugün

Cyprus Basketball Academy'nin organize ettiği, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun himayelerinde, KKTC Spor Dairesi ve KKTC Basketbol Federasyonu'nun da işbirliği ile organize edilen Nicosia Open 3x3 Basketball'da grup maçları tamamlandı.

Yayın Tarihi: 09/08/19 08:36
okuma süresi: 2 dak.
"Nicosia 3x3 Open Basketball" finali bugün
A- A A+
Cyprus Basketball Academy tarafından oluşturulan organizasyon komitesinin organize ettiği, "Change Your Life" sloganı ile KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu'nun himayelerinde organize edilen sokak basketbolu turnuvası, "Nicosia Open 3x3 Basketball", ilk iki gün halkın da yoğun ilgisiyle yapıldı.

77 takımın mücadele ettiği ilk iki gün boyunca toplamda 120'ye yakın grup maçının ardından 14 kategorinin finalleri bugün yapılacak. İlk gün Under Armour hediye çeki ödüllü 3 sayı yarışması büyük ilgi görürken ödülü Erdem Arslangazi aldı. Dün yapılan ve Cyprus XP Travel'den Ercan-Türkiye gidiş dönüş uçak bileti ödüllü 3 sayı yarışmasını ise Didem Erginay kazandı.

Turnuvanın finali bugün 18.00-23.00 saatleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonu Park Yeri'nde yapılacak ve BRT Spor'dan 20.30'dan itibaren naklen yayınlacak. Gıda Ltd. Nestle, Under Armour, Blackspade ve Nazlı Kardeşler Construction'ın sponsorluğunu üstlendiği organizasyonda Önder Alışveriş Merkezi, Ektam Kıbrıs, Kolan British Hospital, Eziç, Cranberries Dance Studio, Cemsa Sporting Center, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Oero Trading Ltd. de destek verdi. Turnuva, şampiyonların belirlenmesinin ardından yapılacak ödül töreni ile son bulacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.