LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

LTB - EMAA Yaz Kursları'nın sergisi açıldı

LTB - EMAA Yaz Kursları'nın sergisi açıldı

LTB ve EMAA işbirliğinde düzenlenen yaz kursları sergisi dün akşam Başkent Sanat Merkezi'nde açıldı.

Yayın Tarihi: 11/10/19 14:06
okuma süresi: 2 dak.
LTB - EMAA Yaz Kursları'nın sergisi açıldı
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve Akdeniz Avrupa Sanat Derneği (EMAA) işbirliğinde düzenlenen yaz kursları sergisi dün akşam Başkent Sanat Merkezi'nde açıldı.

Kursiyerlere sertifikaların da verildiği törende LTB Orkestrası müzik dinletisi sundu.

LTB'den verilen bilgiye, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, kurs eğitmeni Ozan Özgenler, EMAA Başkanı Gökçe Keçecioğlu birer konuşma yaptı.

HARMANCI'DAN "MARATONDAKİ BİRLİKTELİĞE ORTAK OLUN" ÇAĞRISI

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, kursların önemli bir faaliyet noktasına geldiğine ve kayıtların başladığı andan itibaren kısa sürede dolduğuna işaret ederek, çocuklarla ve yetişkinlerle sanat adına birlikte olmasının önemine işaret etti.

Başkan Harmancı Başkent Sanat Merkezi'nin karşısında bulunan binanın çocuklar için kreş olarak hayat bulacağını, bunu sağlamak için 20 Ekim'de düzenlenecek Lefkoşa Turkcell ile Koşuyor Maratonu'nun tüm gelirini bu işe ayıracaklarını ifade ederek, tüm katılımcıları maratondaki birlikteliğe ortak olmaya çağırdı.

Kurs eğitmeni Ozan Özgenler, çocukları ve aileleri sanata gönül vermelerinden ötürü kutladı. EMAA Başkanı Gökçe Keçecioğlu, ailelerin çocuklarını sanata yönlendirmesinin çok önemli olduğuna işaret ederek, LTB Başkanı Mehmet Harmancı'ya teşekkürlerini sundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.