LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

Şampiyon atlet Yiğitcan da 20 Ekim'de Maraton'da

Şampiyon atlet Yiğitcan da 20 Ekim'de Maraton'da

Başarılı Kıbrıslı Türk atlet Yiğitcan Hekimoğlu da 20 Ekim'deki Lefkoşa Maratonu'na katılacak.

Yayın Tarihi: 16/10/19 14:08
okuma süresi: 2 dak.
Şampiyon atlet Yiğitcan da 20 Ekim'de Maraton'da
A- A A+

Avrupa ve dünya çapında önemli başarılara imza atan rekortmen atlet Yiğitcan Hekimoğlu, 20 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Lefkoşa Turkcell'le Koşuyor Maratonu'na bu yıl da katılıyor.

HEKİMOĞLU: AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONASINDA YARIŞTIM ANCAK BURADAKİ ATMOSFERİN GÜZELLİĞİ BİR BAŞKA

Yiğitcan Hekimoğlu Başkan Harmancı'ya böylesi bir organizasyonu gerçekleştirmesinden ötürü kutlarken, güzel amaçlara hizmet eden bu tür sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almaya çalıştığını vurguladı.

"Kıbrıs Türk toplumu olarak bu organizasyonu 20 Ekim'de yine sahipleneceğimiz, çok güzel bir atmosfer olacak. Avrupa ve Dünya şampiyonalarında yarışmış biri olarak buradaki atmosferin güzelliğinin bir başka olduğunu söyleyebilirim" dedi.

BAŞKAN HARMANCI: "ŞAMPİYONU BU YIL YİNE MARATONDA GÖRMEK BİZİM İÇİN BÜYÜK MUTLULUK"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı ise Yiğitcan'ın bu ülkenin bağrından yetişen, saygı duyulan, örnek bir sporcu olduğuna vurgu yaparken, şampiyonu maratonda her zamanki gibi yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yiğitcan'ın başarıları ile her zaman gurur duyduğunu ve gençlere ışık olduğunun altını çizen Başkan Harmancı, bu büyük başarıları ve yoğunluğu içerisinde kendisinin böylesi sosyal sorumluluk projelerine katılmasının da örnek ve çok değerli bir yaklaşım olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.