LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB El Ele Çocuk Merkezi'ne fiziksel aktivite desteği

LTB El Ele Çocuk Merkezi'ne fiziksel aktivite desteği

Kıbrıs Türk Fiziksel Aktivite Derneği'nden bir heyet LTB El Ele Çocuk Merkezi'nde çocuklara egzersizler yaptırdı.

Yayın Tarihi: 17/10/19 12:01
okuma süresi: 1 dak.
LTB El Ele Çocuk Merkezi'ne fiziksel aktivite desteği
A- A A+

Kıbrıs Türk Fiziksel Aktivite Derneği Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB)'nin El Ele Çocuk Merkezi'ni ziyaret ederek merkezdeki çocuklara yönelik çeşitli egzersizler yaptırdı.

Dernek As başkanı ve DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zehra Güçhan Topçu ve dernek gönüllüsü Uzman Fizyoterapist Yazgı Şentürk tarafından yaptırılan egzersizler sayesinde çocukların fiziksel aktivite seviyelerinin artırılması amaçlandı.

Dernek yetkilileri ayrıca Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen ve kayıtları devam eden "Lefkoşa Turkcell'le Koşuyor" maratonuna kayıt yaptırarak LTB El Ele Çocuk Merkezi'ne destek oldu.

Dernek As başkanı ve DAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zehra Güçhan Topçu bu çalışmanın haftada bir tekrarlanacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.