LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

9. Lefkoşa Maratonu'na kayıtlar devam ediyor

9. Lefkoşa Maratonu'na kayıtlar devam ediyor

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin düzenleyeceği 9. Lefkoşa Maratonu'na kayıtlar devam ediyor.

Yayın Tarihi: 17/10/19 18:46
okuma süresi: 2 dak.
9. Lefkoşa Maratonu'na kayıtlar devam ediyor
A- A A+
Lefkoşa Türk Belediyesi'nin (LTB) Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda düzenleyeceği 9. Lefkoşa Maratonu'na kayıtlar devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, geliri, çocuklara yönelik yapılacak merkez için kullanılacak maratona Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetici ve çalışanları da kayıtlarını yaptırdı.

20 Ekim Pazar günü gerçekleşecek "Lefkoşa Turkcell'le Koşuyor Maratonu"ndan elde edilecek gelir; "LTB El Ele Çocuk Merkezi"nin yeni binaya taşınarak daha çok çocuğa daha yüksek standartlarda eğitim verebilmesi amacıyla kullanılacak.

4, 10 ve 21 km olmak üzere 3 kategoride koşulacak maratonda, 10 kilometre koşusu saat 07.30'da, 21 kilometre koşusu saat 07.45'de ve 4 kilometrelik halk koşusu ise saat 10.30'da başlayacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Küçüközdemir konuyla ilgili açıklamasında, "dezavantajlı çocuklara daha iyi hizmet verebilecek bir merkez için düzenlenecek bu anlamlı" etkinliğe sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Küçüközdemir, toplumsal dayanışmanın sporla birleştiği ve her yıl büyüyerek devam eden bu sosyal sorumluluk projesine 6'ncı kez destek olmaktan heyecan duyduklarını ifade ederek, toplumsal kaynaşmayı destekleyen bu sosyal etkinliğe herkesi katılmaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.