LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Talihsiz kaza: 4 yaşındaki Çakır ağır yaralandı

Talihsiz kaza: 4 yaşındaki Çakır ağır yaralandı

Gökçen Eğri, kullanımındaki minibüsle ile eğitim merkezine getirdiği öğrencileri araçtan indirdikten sonra aracı geri geri sürdüğü esnada tekrar araca doğru yönelen 4 yaşındaki Mert Çakır'a aracın sol ön tekerleği ile çarptı. Kaza sonrası Çakır ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 31/10/19 17:23
okuma süresi: 1 dak.
Talihsiz kaza: 4 yaşındaki Çakır ağır yaralandı
A- A A+
Polis Basın Subaylığı'ndan alınan bilgiye göre bugün saat 12.30 sıralarında, Demirhan'da, Sevgül Sokak üzerinde, Şekerler Diyarı Eğitim Merkezi önünde, 32 yaşındaki Gökçen Eğri, kullanımındaki TGM 371 plakalı minibüs araç ile eğitim merkezine getirdiği öğrencileri araçtan indirdikten sonra aracı geri geri sürdüğü esnada tekrar araca doğru yönelen 4 yaşındaki Mert Çakır'a aracın sol ön tekerleği ile çarptı.

Şekerler Diyarı Eğitim Merkezi önünde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 4 yaşındaki Mert Çakır, Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatının ardından çocuk yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Araç sürücüsü Gökçen Eğri tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.