GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusada kundaklama! 1 kişi yanarak can verdi!

Gazimağusada kundaklama! 1 kişi yanarak can verdi!

Mağusa'da sabah saat 04:00 sularında "Big Boss" isimli barda yaşanan kundaklama olayında bir kişi yanarak hayatını kaybetti. Mekanın eski sahibinin ise aracı kundaklandı.

Yayın Tarihi: 11/12/17 08:22
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusada kundaklama! 1 kişi yanarak can verdi!
A- A A+

Mağusa'da İranlı Sahep İsapur ve Cengiz Soykök'ün işletmesinde bulunan Big Boss isimli bar henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından kundaklandı.

Çıkan yangında iş yeri sahibinin akrabası olduğu öğrenilen İran vatandaşı 65 yaşındaki Alirıza Rasekh Foumanı yanarak hayatını kaybetti.

Sabah saat 04:00 sıralarında meydana gelen olayda Big Boss isimli iş yeri ile birlikte barın eski işletmecisi olduğu öğrenilen ve sürücüsü Mehmet Cenk Serim olan GA 025 plakalı araç da yanıcı madde dökülerek ateşe verilirken GA 025 plakalı araç ile birlikte toplam 4 araç zarar gördü.

Polisin olay ile ilgili soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.