GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 4 dak.

Denktaş: "DP halkı sayesinde dimdik ayaktadır"

Denktaş: "DP halkı sayesinde dimdik ayaktadır"

Demokrat Parti (DP) bu gece Gazimağusa'da aday tanıtım gecesi düzenledi. Çok büyük bir katılımla yapılan tanıtım etkinliğine ilgi çok büyük olurken, kelimenin tam anlamı ile coşku etkinliğin yapıldığı alana sığmadı, dışarıya taştı.

Yayın Tarihi: 23/12/17 21:13
okuma süresi: 4 dak.
Denktaş: "DP halkı sayesinde dimdik ayaktadır"
A- A A+

Demokrat Parti (DP) bu gece Gazimağusa'da aday tanıtım gecesi düzenledi. Çok büyük bir katılımla yapılan tanıtım etkinliğine ilgi çok büyük olurken, kelimenin tam anlamı ile coşku etkinliğin yapıldığı alana sığmadı, dışarıya taştı.

DP'den verilen bilgiye göre, etkinlik öncesi meydana gelen ve tüm katılımcıların tepkisini çeken olaylar ise DP'lilerin dik duruşu sayesinde kolayca aşılırken, kalabalığa hitap eden ve kürsüye 'Başbakan Denktaş' sesleri ile çıkan DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş sert tepki gösterdi.

Coşkulu kalabalığa hitap eden Denktaş "Bu akşam bu toplantının gerçekleşeceğini yazılı olarak kaymakamlığa bildirdik. Saat 16.00'dan beri tırımız burada ancak toplantımızın başladığı saat gelip tırımızı çekmeye çalıştılar. Onlar bizi vurmaya, aşağı çekmeye çalışacak. Sizler sayesinde DP dimdik ayakta duracak" dedi. Denktaş, DP'ye karşı takınılan tutumu demokrasi ayıbı olarak niteledi.

Denktaş: "Kıbrıs sorununu gündemden uzaklaştırdılar çünkü DP'nin bu konuda konuşacaklarından korkuyorlar"

Sık sık 'Başbakan Denktaş' sloganları ile kesilen konuşmasında Kıbrıs sorununa da değinen DP Lideri "yıllardan beri seçimleri yaşıyoruz ilk kez Kıbrıs konusu gündemde değil, ancak güneyde seçimler sonrası Nisan da tekrar görüşmeler gündeme gelecek. Gündeme almamaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü söyleyecek çok şeyimiz var. İki toplumlu iki kesimli federasyon söylemi var. DP, Dünya ve Rum tarafı, taraflardan birini devlet öbürünü azınlık olarak gördüğü müddetçe, tarafları eşit görmediği müddetçe buna karşı duracak, meydanları doldurmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"Seçimlerin havası değişik ama sosyal medyada en iyi biziz"

2018 seçimlerinin önceki seçimlere nazaran daha değişik bir havada geçtiğini kaydeden Denktaş "bu sene değişik bir seçim havası var, daha çok gazeteler, sosyal medyada yapıyoruz tanıtımları, sosyal medyada en iyi durumdayız, tüm partiler bunu kabul ediyor" dedi.

Denktaş "Bizim dışımızdaki partilerin söyledikleri halen yapmış olduklarımızdır.Onlar daha yapacak edecek diyorlar. Bazıları küfeyi sırtlarına alamayacaklarını biliyorlar o yüzden 500 TL'ye konut yapacaklar diyorlar. Kimisi de maliye yıllarca onlarda olmasına rağmen atıp tutuyor. Maaşların taksit taksit ödendiğini, suyun gelmediğini bunların zamanında gördük" diye konuştu.

"DP'nin yaptıkları yapacaklarının garantisidir"

DP'nin yaptıklalarının yapacaklarının garantisi olduğunu gururla söylediğini ifade eden Denktaş "biz bunların hepsini yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bu kalabalığın desteği ile iktidara geleceğiz" dedi.

"Özgürgün açıklama yapsın"

Başbakan Hüseyin Özgürgün hakkında son günlerde çok sayıda spekülasyon yapılmasına da değinen Denktaş "Özgürgün kamuoyunu bilgilendirsin, bu tartışmalar sona ersin. Televizyonlara gittiğimizde siyaset konuşalım, dedikodularla hesap kitapla değil, siyasetle yürüyelim" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.