GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Yatağa düşen sigara izmariti yurt odasını kül etti

Yatağa düşen sigara izmariti yurt odasını kül etti

Mağusa'da Novel Öğrenci Yurdu'nun 403 numaralı odasında yangın çıktı. Yurtta panik yaşandı.

Yayın Tarihi: 24/01/18 08:22
okuma süresi: 2 dak.
Yatağa düşen sigara izmariti yurt odasını kül etti
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da Gülseren Bölgesi'nde faaliyet gösteren Novel Öğrenci Yurdu'nda dün gece saatlerinde büyük panik yaşandı. Yurdun 403 numaralı odasında çıkan yangında 22 yaşındaki Guriya İçel isimli kadın dumandan etkilenerek kontrol amacı ile hastaneye kaldırıldı. Yangında yurt odasında yatak, şilte klima gibi eşyalar yanarak zarar görürken, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi yangının yurdun diğer odalarına sıçramasını önledi.

YANGINA SİGARANIN NEDEN OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Polis Basın Subaylığı'ndan elde edilen bilgilerde, ilk tespitlere göre yangına yatağa düşen sigara izmaritinin neden olduğu belirtildi. Erkek arkadaşı ve yurt güvenliği tarafından odadan kurtarılan genç kadının kontrol amaçlı ambulans ile Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenilirken, öğrenci yurdu bir süreliğine tamamen elektriksiz kaldı. İçel'in sağlığının iyi olduğu, kısa sürede taburcu edildiği ve alkollü olduğu edinilen bilgiler arasında.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.