GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 4 dak.

Şikayete konu silah bulunamadı

Şikayete konu silah bulunamadı

<p>Alacak verecek meselesi yüzünden İbrahim Özdemir ile Tuğrul Adam'a silah çekerek ölüm tehdit ettiği gerekçesi ile tutuklanan zanlı Mehmet Ali Oğur Garip aleyhindeki soruşturma devam ediyor</p>

Yayın Tarihi: 10/02/18 09:30
okuma süresi: 4 dak.
Şikayete konu silah bulunamadı
A- A A+

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Alacak verecek meselesi yüzünden İbrahim Özdemir ile Tuğrul Adam'a silah çekerek ölüm tehdit ettiği gerekçesi ile tutuklanan zanlı Mehmet Ali Oğur Garip aleyhindeki soruşturma devam ediyor

Mağusa'daalacak verecek meselesi nedeni ile İbrahim Özdemir ile Tuğrul Adam'a silah çekip öldürmekle tehdit ettiği gerekçesi ile tutuklanan zanlı Mehmet Ali Oğur Garip dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Zanlı aleyhinde ayrıca iş yerine bulunan 2 adet eski eser ile ilgili de soruşturma başlatılırken, söz konusu eski eserlerin 30 bin TL değerinde olduğu tespit edildi. "Kanunsuz ateşli silah tasarrufu", "Kanunsuz patlayıcı madde tasarrufu", "Eski eser tasarrufu" ve "Şiddet tehdidi" suçlamaları ile ilgili olarak hakkında ek tutukluluk talep edilen zanlı Garip için mahkeme 3 gün daha poliste tutuklu kalmaları yönünde emir verdi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru İbrahim Bulut, 6 Şubat tarihinde Adli Şube'ye gelen İbrahim Özdemir ile Tuğrul Adam'ın vermiş oldukları bilgide Jasmin Finance Ltd. isimli iş yerinde sahibi olan zanlı Mehmet Ali OğurGarip'in kendilerine alacak verecek meselesinden dolayı konuştukları esnada ilk önce Tuğrul Adam'a silah çekerek doldur boşalt yapıp kafasına dayadığını o esnada ise "Seni öldürecemKumyalı'yaatacam" diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu söylediklerini belirtti. Bulut, yine İbrahim Özdemir de zanlının konu silahı kendisine doğrultarak tehditlerde bulunduğunu söyleyip zanlı aleyhinde şikayetçi olduklarını açıkladı. Zanlı Garip'in ayni gün iş yerinde tespit edildiğini belirten Bulut, zanlıdan yapılan soruşturmada böyle bir şey olmadığını, silah doğrultmadığını, tehditlerde bulunmadığını beyan ettiğini söyledi. Bulut, akabinde iş yerinde ve zanlının evinde arama yapıldığını belirterek, konu iş yerinde Tunç Çağı'na ait toplam 30 bin TL değerinde eski eser nitelikli 2 adet testi tespit edilerek emare alınırken kanunsuz tabancanın bulunamadığını ifade etti.

BULUT: ELLE TUTULUR BİR BİLGİ BULUNAMADI

Polis Memuru İbrahim Bulut, iş yerinde ve çevresindeki iş yerlerindeki kişilerden ve kamera kayıtlarından şu ana kadar yapılan soruşturma ve incelemelerde elle tutulur bir bilgi elde edilemediğini belirtti. Görüntü inceleme uzmanının iş yerinde yapmış olduğu araştırmada iş yerinde kamera sisteminin olduğunu ancak sistemin cihazının yeni söküldüğüne dair tespitleri olduğunu belirten Bulut, bunun bilerek tahkikatı etkilemek amacıyla yapılan bir olay olduğunu belirtti.

Olay yerinde, olay esnasında kullanılan kanunsuz tabanca ve kamera kayıt cihazının yerinden sökülerek birileri tarafından kaçırıldığı yönünde ciddi şüpheler olduğunu ifade eden Bulut, yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirtti. Bulut, kamera kayıt cihazı, tabanca ve olabileceğine inanılan eski eserler ile bu meseleye karışan diğer kişilerin arandığını belirterek, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, İddia Makamı adına davayı yürüten Savcı'nın talep edilen tutukluluk süresini 3 gün ile sınırlandırması üzerine zanlı Garip'in 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.