GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 4 dak.

Mağusa'da iğrenç olay!

Mağusa’da iğrenç olay!

Mağusa'da evden kaçan, yaşları 14 ile 17 olan iki kızı önce ormanlık alana ardından da otele götüren ve 14 yaşındaki kıza birçok kez tecavüz eden Gökhan Yoldaş ile Murat Kasım Panoğlu tutuklandı…

Yayın Tarihi: 12/02/18 07:34
okuma süresi: 4 dak.
Mağusa’da iğrenç olay!
A- A A+
  • Mağusa'da evden kaçan, yaşları 14 ile 17 olan iki kızı önce ormanlık alana ardından da otele götüren ve 14 yaşındaki kıza birçok kez tecavüz eden Gökhan Yoldaş ile Murat Kasım Panoğlu tutuklandı…

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Mağusa'da önceki gece önce ormanlık alanda daha sonra bir otelde 14 yaşındaki kız çocuğu ile defalarca cinsel ilişkiye giren 25 yaşındaki Gökhan Yoldaş ile Yoldaş'ın ardından aynı otel odasında 14 yaşındaki kız ile cinsel ilişkiye giren 19 yaşındaki Murat Kasım Panoğlu tutuklandı.

Evden kaçan 14 ve 17 yaşındaki kızları Bedi's Piknik Alanı'na götüren Yoldaş ve Panoğlu'nun önce kızlara alkol verdikleri öğrenildi. Alkolü alan 17 yaşındaki genç kızın sızıp uyuya kaldığı, zanlı Yoldaş'ın ise 14 yaşındaki kız ile ormanlık alanda cinsel ilişkiye girdiği öğrenildi.

Kız çocuklarını daha sonra Mağusa'da faaliyet gösteren Şadan Otel'e götürdükleri belirtilen Yoldaş ve Panoğlu'nun 17 yaşındaki kıza uyuduğu gerekçesi ile burada da bir şey yapmadığı ancak 14 yaşındaki kız ile önce Yoldaş'ın ardından ise Panoğlu'nun cinsel ilişkiye girdiği bildirildi.

Zanlılar polise yapılan şikâyet üzerine önceki gün Mağusa'da tespit edilerek tutulandı.

Zanlı Gökhan Yoldaş ve Murat Kasım Panoğlu "16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz", "16 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı" ve "16 yaşından küçük çocuğu zorla alıkoyma" suçlamaları ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Polis olay ve zanlılar aleyhinde geniş çaplı soruşturama başlatırken, tecavüz zanlıları poliste verdikleri ifadede suçlarını itiraf etti.

Mahkeme soruşturmanın selameti açısından zanlı Yoldaş ve Panoğlu'nun 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

ÖNCE ZANLI YOLDAŞ, SONRA ZANLI PANOĞLU CİNSEL TECAVÜZDE BULUNDU

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Mustafa Çebi mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Gökhan Yoldaş ve Murat Kasım Panoğlu "16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz", "16 yaşından küçük çocuğun cinsel istismarı" ve "16 yaşından küçük çocuğu zorla alıkoyma" suçlaması ile tutuklu bulunduklarını belirtti. Çebi, zanlı Gökhan Yoldaş ve zanlı Murat Kasım Panoğlu'nun 10 Şubat 2018 tarihinde 01.00-04.00 saatleri arasında alıkoydukları 14 yaşındaki kız çocuğunu DV 759 plakalı araç ile önce Bedi's Piknik alanı diye bilinen ormanlık bölgeye götürdüklerini kaydetti. Saat 01.00 sıralarında zanlı Yoldaş'ın 14 yaşındaki kız ile ormanlık alan içerisinde cinsel ilişkiye girdiklerini belirten Çebi, zanlıların daha sonra kızı Mağusa'da faaliyet gösteren Şadan Otel isimli iş yerine götürdüklerini kaydetti.

Zanlıların otelin 102 numaralı odasını kiralayarak saat 03.00 sıralarında zanlı Gökhan Yoldaş'ın 14 yaşındaki kız ile cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen Çebi, daha sonra zanlı Yoldaş'ın odanın anahtarını zanlı Murat Kasım Panoğlu'na verdiğini ve zanlı Panoğlu'nun da 04.00 sıralarında odaya girerek kızla cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı. Gökhan Yoldaş ve Murat Kasım Panoğlu'nun aynı gün tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Çebi, zanlıların poliste gönüllü ifade vererek 14 yaşındaki kızla ilişkiye girdiklerini itiraf ettiklerini söyledi. Soruşturmanın yeni başladığına dikkat çeken polis memuru Çebi, alınması gereken ifadelerin olduğunu ve aranan emarelerin bulunduğunu belirtti. Yürütülen soruşturma çerçevesinde incelenmesi gereken kamera görüntülerinin olduğunu söyleyen Çebi, zanlı Yoldaş ve Panoğlu'nun 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.