GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Polis çavuşuna çarparak kaçtı

Polis çavuşuna çarparak kaçtı

Mağusa'da dün gece saatlerinde görevi başındaki polis çavuşu Hazar Aşçıoğlu PU 131 plakalı aracın kasıtlı olarak üzerine sürülmesi sonucu yaralandı.

Yayın Tarihi: 14/04/18 15:11
okuma süresi: 2 dak.
Polis çavuşuna çarparak kaçtı
A- A A+

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Mağusa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Amirliği'de görevli polis ekiplerinin dün gece alkol kontrolü sırasında polis çavuşu Hazar Aşçıoğlu PU 131 plakalı aracın çarpması sonucu yaralandı.

Çavuş Aşçıoğlu'nun beraberindeki bir ekiple görevi başında olduğu sırada kasıtlı olarak üzerine araç sürüldü. Polisin "Dur" ihtarına uymayan PU 131 plakalı siyah Mercedes marka araç sürücüsü görevi başındaki Aşçıoğlu'na çarpıp yere düşürerek yaralanamasına neden olduktan sonra kaçarak kayıplara karıştı.

Görevi başındaki polis çavuşu Hazar Aşçıoğlu'na çarpan PU 131 plakalı aracın sürücü polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Aşçıoğlu'nun genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak vücudunun bazı bölgelerinde ağrılar olduğu öğrenilirken, PU 131 plakalı araç sürücüsünün ise siyahi bir öğrenci olduğu biliniyor.

PU 131 plakalı aracı görenler veya söz konusu araç sürücüsünü tanıyanların en yakın polis merkezlerine başvurması isteniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.