GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Gazimağusa'da 70 adet akü çalan kişi tutuklandı!

Gazimağusa’da 70 adet akü çalan kişi tutuklandı!

<p>Gazimağusa Tuzla'da, Nar Park Tesisi içerisinde, Gazimağusa Belediyesine ait kapıları açık bulunan ambar içerisinde muhafaza edilen kullanılmayan muhtelif marka ve güçteki 70 araç aküsünü çalmaktan 25 yaşındaki Ö.T. tutuklandı, 24 yaşındaki G.T. ise aranıyor.</p>

Yayın Tarihi: 17/05/18 11:20
okuma süresi: 1 dak.
Gazimağusa’da 70 adet akü çalan kişi tutuklandı!
A- A A+

Gazimağusa Tuzla'da, Nar Park Tesisi içerisinde, Gazimağusa Belediyesine ait kapıları açık bulunan ambar içerisinde muhafaza edilen kullanılmayan muhtelif marka ve güçteki 70 araç aküsünü çalmaktan 25 yaşındaki Ö.T. tutuklandı, 24 yaşındaki G.T. ise aranıyor.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, 9 Nisan ile 13 Mayıs tarihleri arasında yapılan hırsızlıkta çalınan akülerin sonra 23'ü Haspolat'ta bir hurdacıya 3 bin 200 TL karşılığında satıldığı tespit edildi.

Öte yandan 12 Mayıs'ta Güzelyurt'ta, Mustafa Şenyurt'a ait inşaat alanı içerisinden 4 metre uzunluğunda 4 adet kalas çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada zanlı olarak görülen 45 yşaındaki Ş.P. tutuklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.