GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Basın mensuplarına saldıran Acar'a ibretlik ceza!

Basın mensuplarına saldıran Acar'a ibretlik ceza!

Mağusa Kaza Mahkemesi önünde mesleklerini icra eden basın mensuplarına saldırıp Kıbrıs Medya Grubu muhabiri Sedef Boşnak'ı ciddi şekilde darp eden Hüseyin Acar hakkındaki karar açıklandı.

Yayın Tarihi: 24/05/18 11:09
okuma süresi: 1 dak.
Basın mensuplarına saldıran Acar'a ibretlik ceza!
A- A A+
Mahkeme benzer sabıkaları bulunan sanık Acar'a ibretlik ceza takdir ederek 3 ay hapis cezasına mahkum edilmesine karar verdi.

Mahkeme kararında, polis ve birçok kişi önünde engel olmaya çalışmasına rağmen ısrarlı bir şekilde saldırı eylemlerini sürdüren sanığın tavırlarını kabadayılık olarak değerlendirirken, bir basın mensubuna ve kadına saldırılmasını ise magandalık olarak vurguladı.

Yargıç, sanığın benzeri sabıkalarının olmasına rağmen ıslah olmadığını belirtirken, sanığa hafif ceza verilerek ıslah edilmesinin mümkün olmadığını ve takdir edilecek ceza ile benzeri suç işleyecek kişiler için caydırıcı olmasının amaçlandığını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.