GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Gökçe: "İş dünyasıyla şeffaf ilişki kuracağız"

Gökçe: "İş dünyasıyla şeffaf ilişki kuracağız"

Bağımsız Mağusa Belediye Başkan adayı Ulaş Gökçe'nin seçime yönelik çalışmaları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 18/06/18 11:55
okuma süresi: 2 dak.
Gökçe: "İş dünyasıyla şeffaf ilişki kuracağız"
A- A A+
Belediyelerin iş insanlarıyla ilişkisinin şeffaf ve karşılıkı güvene dayalı olması gerektiğini söyleyen Gökçe, Gazimağusa'ya yatırım yapan herkese destek olacaklarını belirtti.

İş insanlarının "sermaye, yönetimi kontrol ediyor" suçlamasına maruz kalmamak için belediye ile ilişkilerini sınırlı tuttuğunu söyleyen Gökçe, Belediye Başkanlarının ise, iş insanlarından aynı nedenle uzak durduklarını, bunun doğru olmadığını kaydetti.

İşinsanlarının şehre yüksek miktarda yatırım yaparak, hem istihdam yarattıklarını, hem de şehrin ülkedeki rekabet gücünü artırarak istihdam yarattıkları yerin değer kazanmasına neden olduklarını kaydeden Gökçe, belediyenin bu yatırımlara mesafeli duruşuyla, yüksek yatırımla gerçekleşen projelere altyapı hizmetlerini çekinceyle sağlamasının doğru olmadığını belirtti.

Gökçe, seçilmeleri halinde, Gazimağusa'yı insan refahını ve adaleti temel alan, yatırımlarının ve gelişiminin, bir imar planı/ gelişim planı çerçevesinde yöneteceklerini; katılımcılık temelinde, ülkenin yetkin şehir plancılarıyla birlikte, kenti bir şantiye olmaktan kurtaracaklarını ifade etti.

Gökçe, yatırımların belediyenin desteği olmadan değil, aktif katılımıyla gerçekleştirileceğini de belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.