GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Mağusa Mesarya Lions Kulübü'nden Arter'e ziyaret

Mağusa Mesarya Lions Kulübü’nden Arter’e ziyaret

Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği'nin göreve yeni gelen yönetim kurulu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 08/08/18 13:14
okuma süresi: 1 dak.
Mağusa Mesarya Lions Kulübü’nden Arter’e ziyaret
A- A A+
Gazimağusa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Arter ziyarette yaptığı konuşmada, tüm sivil toplum örgütleriyle istişare ederek, Gazimağusa ve ülke için güzel çalışmalar yapmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.

Mağusa Mesarya Lions Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Tozan Sarı, yeni yönetim kurulu olarak İsmail Arter'e gerçekleştirdikleri ziyarette, belediyeyle istişare halinde yapmak istedikleri projeler hakkında bilgi vereceklerini kaydetti.

Gazimağusa Limanı'nın temizlenmesiyle ilgili bir proje üzerinde 2 yıldır çalıştıklarını söyleyen Sarı, Avustralya'da uygulanan projede kullanılan aparatın üretimini yaparak belediyeye vereceklerini ifade etti.

Sarı, etkinlikler düzenleyerek elde edilecek gelirle devlet hastanesine kemoterapi cihazı almayı hedeflediklerini belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.