GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 4 dak.

Özgürgün'den Mağusa'da gövde gösterisi

Özgürgün'den Mağusa'da gövde gösterisi

Ulusal Birlik Partisi kurultay çalışmaları devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/10/18 10:52
okuma süresi: 4 dak.
Özgürgün'den Mağusa'da gövde gösterisi
A- A A+

Dün gece Gazimağusa'da düzenlenen etkinlikte Genel Başkan Hüseyin Özgürgün ve UBP'nin tüm milletvekilleri ve belediye başkanları Mağusa bölgesi sempatizanları parti meclisi aday adayları tanıtım gecesine katıldı.

İlçe Başkanı Olsan Oran yaptığı konuşmada, "Ulusal Birlik Partisi iktidar değil ise ister iç, ister dış kaynaklı olsun yaşanan krizler aşınamıyor.

Halk izdırap çekiyor, dörtlü koalisyonun bugün ülkemizde yarattığı tahribat büyüktür. Anavatan Türkiye ile doğru dürüst bağlantı kuramayan kendi içinde uyumsuz dörtlü koalisyon, ne sektörlerin sorunlarına çözüm koyabilmekte, nede halkımızı pahalılık, enflasyon ve döviz artışı karşısında koruyabilmekte" ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Hüseyin Özgürgün yaptığı konuşmada, "Başta İlçe Başkanım olmak üzere, bütün emeği geçen Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Mağusalı kardeşlerime ve UBP'lilere yürekten teşekkür ediyorum. Değerli Mağusalılar biz Ulusal Birlik Partisiyiz, kurultay zamanı farkındaysanız Ulusal Birlik Partisi ülke gündeminin birinci sırasına oturuyor. Ulusal Birlik Partisi muhalefette olsun, iktidarda olsun bizim en büyük özelliğimiz ülke gündemini oluşturan parti olmamızdır. Ulusal Birlik Partisi'nin gücü ve hizmetleriyle büyüyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yaptığımız hizmetler bunun bir başka parti tarafından yüzde 10'u yapılmamışır. Dolayısıyla Ulusal Birlik Partisi 1975'den bu yana örgüt başkanlarından, tüm emeği geçenlere şükranlarımı iletiyorum.

Gittiğim her yerde insanlar şunları söylüyor Ulusal Birlik Partisi'nin olmadığı bu 8 ay ülkemizde zam, zam, zam sonuçta zulüm, Ulusal Birlik Partisi 22 ay iktidar da kaldı yüzde 36 oy ve 21 milletvekili ile iktidara geldi ama sizin gösterdiğiniz iktidarı birileri gasp etti, birileri siyasi darbe yaparak geldi dedi ki ben daha iyi yaparım Ulusal Birlik Partisi yapamaz. 22 ay iktidarda kalan Ulusal Birlik Partisi'si büyük oyla birinci çıktı. Bunlar geldi biz daha iyi yaparız dedi ve 8 ay sonra geldikleri noktaya bakın şimdi seçime gidelim bunlar kaç oy alır? Hangisi barajı geçer hangisi barajın altında kalır.

Halkın içindeyiz Ulusal Birlik Partisi'nin aldığı oya yaklaşan bir partinin ismini verebilsin, kesin birinci parti olarak çıkmayacağını söyleyen bir kişi var mı? Şu anda hedef nedir Ulusal Birlik Partisi birdir, beraberdir önemli olan şu konuşuluyor; Ulusal Birlik Partisi tek başına iktidara gelecektir. Bunu söyleyen çok büyük bir kesim vardır.

Ulusal Birlik Partisi'nin tek hedefi 'tek başına iktidardır' bunun dışında hiç bir yön yoktur. Çünkü Ulusal Birlik Partisi bugün dörtlü koalisyonun yarattığı sıkıntıyı, harabeyi, bu dörtlü koalisyondan birileriyle derme çatma koalisyon kurarak düzeltemez. Ulusal Birlik Partisi halka giderek tek başına iktidara gelecektir bunun başka yolu yoktur.bunların ülkeye vereceği hiçbir şey olmadığı gibi ülkeyi harabeye çevirdiler" dedi.

Ardından Genel Başkan'a çiçek takdim edildi ve daha sonra aday adayları konuklara tanıtıldı. Gecenin sonunda ise tüm katılanlar ile toplu fotoraf çekimi gerçekleşti.

MHA

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.