GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

CTP, Mağusa'da "Hayalet Havaalanı" üzerine konuştu

CTP, Mağusa’da “Hayalet Havaalanı” üzerine konuştu

Cumhuriyetçi Türk Partisi, 27 Aralık'ta 48'inci yılını geride bırakmaya hazırlanırken Kıbrıs Sorunu ve Parti Tarihi konularında İlçelerin düzenlediği kültürel etkinlikler devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/12/18 16:45
okuma süresi: 1 dak.
CTP, Mağusa’da “Hayalet Havaalanı” üzerine konuştu
A- A A+
Mağusa İlçesi önceki gün Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinlikle, Kanal Sim yapımı, "Bölünmüş Başkentin Hayalet Havaalanı" isimli belgesel gösterimi ile Mağusalıları buluşturdu.

KIBRISLILAR BARIŞA VE GÜZELLİKLERE LAYIK

Gösterimin ardından belgeselin yönetmenliğini yapan Kanal Sim Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu ile söyleşi gerçekleştirildi. Belgeselde Avrupa'nın son bölünmüş başkenti Lefkoşa'da bulunan Lefkoşa Havaalanı'nın tarihçesi, eski fotoğraf ve videolar ile bir zamanlar havaalanında çalışan görevliler ve havaalanını kullanan Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumlar'ın röportajları yer aldı.

Katılımcılar sohbetlerde Kıbrıs'ın bunu durumda olmayı hak etmediğini, Kıbrıslıların barışa ve güzelliklere layık olduklarını vurguladı.

Etkinliğe bölgedeki sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sıra parti yönetici ve üyeleri de katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.