GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Şüpheli hareketleri yüzünden yakayı ele verdi

Şüpheli hareketleri yüzünden yakayı ele verdi

Mağusa'da yeni yılın ilk gününde yolda şüpheli görüldüğü için durdurulan Şeymanur Kaptan "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile tutuklandı.

Yayın Tarihi: 03/01/19 07:36
okuma süresi: 2 dak.
Şüpheli hareketleri yüzünden yakayı ele verdi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da 1 Ocak 2019 tarihinde saat 23.30 sıralarında yolda şüpheli görülmesi üzerine durdurulan Şeymanur Kaptan, polisi görmesi üzerine cebindeki 2 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hapları yere atmak isterken yakalandı.

Tutuklanan ve "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlaması ile hakkında soruşturma başlatılan Kaptan, dün tutukluluk talebi ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme yürütülen soruşturmanın selameti açısından daha önce benzer bir sabıkası bulunmayan zanlı Kaptan'ın 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Polis zanlı Şeymanur Kaptan'ın söz konusu hapları kimden aldığını araştırıyor.

POLİSİ GÖRÜNCE HAPLARI ATMAYA ÇALIŞTI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Selvili mahkemede verdiği ifadesinde zanlı Şeymanur Kaptan'ın 1 Ocak 2019 tarihinde saat 23.30 sıralarında Mağusa'da faaliyet gösteren bir otelin yakınlarında şüpheli vaziyette tespit edildiğini açıkladı.

Selvili, Narkotik ekiplerinin zanlı Kaptan'ın yanına gittiği zaman zanlının montunun cebinden çıkardığı mavi ve sarı renkteki içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan extacy türü hapları yere atmak istediği sırada yakalandığını açıkladı.

Zanlının tutuklandığını, hapların ise emare alındığını belirten Selvili, söz konusu hapların Devlet Kimya Labortuvarı'na gönderildiğini açıkladı.

Zanlının söz konusu hapları kimden aldığının araştırıldığını söyleyen Selvili, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.