GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Aldı, 10 gün sonra geri götürdü tutuklandı

Aldı, 10 gün sonra geri götürdü tutuklandı

Mağusa'da Phonex isimli iş yerinden Playstation ve Fifa 2019 oyun CD'sini sirkat etmekle suçlanan 25 yaşındaki Henry Velaphi Dlamini tutuklandı.

Yayın Tarihi: 04/01/19 07:46
okuma süresi: 2 dak.
Aldı, 10 gün sonra geri götürdü tutuklandı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da 24 Aralık 2018 tarihinde bir arkadaşı ile Phonex isimli iş yerine giderek Playstation ile Fifa 2019 futbol oyun CD'si çalmakla suçlanan Henry Velaphi Dlamini tutuklandı.

Arkadaşının satıcıyı oyalayıp kendisinin ise çaldığı iddia edilen Playstation ile Fifa 2019 oyun CD'sini 2 Ocak 2019 tarihinde iş yerine geri getirse de polis tarafından tutuklanmaktan kurtulamayan 25 yaşındaki üniversite öğrencisi dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Hakkında soruşturma başlatılan zanlı Dlamini, mahkeme emri ile soruşturma amaçlı 1 gün poliste tutuklu kalacak. Polis, zanlının söz konusu iş yerine birlikte gittiğini itiraf ettiği arkadaşını arıyor.

MAĞUSA'DA TESPİT EDİLDİ

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru İbrahim Gökova mahkemede verdiği ifadesinde, zanlının 24 Aralık 2018 tarihinde meydana gelen "Sirkat" suçundan methaldar olduğunu açıkladı.

Zanlının Mağusa'da faaliyet gösteren Phonex isimli iş yerinden 500 Dolar değerinde Playstation ile Fifa 2019 futbol oyun CD'sini çaldığını söyleyen Gökova, olayın 25 Aralık 2018 tarihinde polise bildirildiğini kaydetti.

Zanlının 2 Ocak 2019 tarihinde sirkat ettiklerini geri getirdiğini belirten Gökova, zanlının Mağusa'da tespit edilerek tutuklandığını kaydetti.

Aranan bir şahsın olduğunu belirten Gökova zanlı hakkındaki soruşturmanın yeni başladığını söyleyerek zanlı Dlamini'nin 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.