GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Türkmenköy'ün kırsal kesimi elektriğe kavuşuyor

Türkmenköy’ün kırsal kesimi elektriğe kavuşuyor

İçişleri Bakanlığı, Türkmenköy'de 2015 yılında tamamen altyapısız dağıtılan kırsal kesim arsalarının elektrik sorununun çözüldüğünü, 15 gün içerisinde konutlara elektrik verileceğini bildirdi.

Yayın Tarihi: 29/01/19 15:15
okuma süresi: 1 dak.
Türkmenköy’ün kırsal kesimi elektriğe kavuşuyor
A- A A+
Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, İçişleri Bakanlığı'na bağlı Sosyal Konut Müdürlüğü tarafından birkaç ay önce bölgede yapılan raporlama ve keşif çalışmaları sonrasında elektrik direklerinin dikilmesinin bugün tamamlandığı ve 15 gün içerisinde konutlara elektrik akımı verileceği ifade edildi.

Açıklamada, Türkmenköy'de yaşanan sıkıntının, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Sosyal Konut Müdürlüğü'ne bölge halkı tarafından aktarıldığı; yapılan raporlama ve keşif sonrası gerekli ödemelerin Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu'na yapılarak elektrik alt yapı çalışmalarının dün başladığı da kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.