GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

Evinden 32 adet extacy çıktı

Evinden 32 adet extacy çıktı

Beyarmudu'nda kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde ihbarı alan Narkotik ekipleri silah değil ama 32 adet extacy türü uyuşturucu madde içeren hap ele geçirdi. Soner Yıldız isimli şahıs tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 17/03/19 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Evinden 32 adet extacy çıktı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Beyarmudu'nda ateşli silah ve patlayıcı madde ihbarı alan Narkotik ekipleri önceki gün Soner Yıldız'a ait ikametgaha operasyon düzenledi. Yıldız için yapılan ihbar asılsız çıksa da polis evin garajında yaptığı aramada oda parfümü kutusu içinde muhafaza edilen toplan 32 adet extacy türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Zanlı Yıldız dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme polisin yürüttüğü soruşturmanın selameti açısından zanlı Soner Yıldız'ın 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Uyuşturucuyu veren şahıs aranıyor

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Nurettin Enginer mahkemede verdiği ifadesinde, 15 Mart 2019 tarihinde alınan bir ihbarda zanlı Soner Yıldız'ın Beyarmudu'nda bulunan ikametgahında patlayıcı madde ve ateşli silah olduğunun öğrenildiğini söyledi. Aynı gün zanlının söz konusu adrese gittiklerini belirten Enginer, evin garajında oda parfümü kutusu içinde poşetlere sarılı toplam 32 adet extacy türü uyuşturucunun bulunup emare alındığını açıkladı. Zanlının polise verdiği gönüllü ifadesinde söz konusu uyuşturucu madde içeren hapları isim ve soyisim bazında kimden aldığını itiraf ettiğini belirten Enginer, 1 kişinin arandığını ifade etti. Kamera görüntülerinin incelenmesi gerektiğini ve parmak izi analizi sonuçlarının soruşturmanın gidişatı için önem taşıdığını belirten Enginer, zanlı Soner Yıldız'ın 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme zanlı Yıldız'ın soruşturmanın selameti açısından 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.