GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Klasik arabalar Mağusa'yı renklendirdi

Klasik arabalar Mağusa’yı renklendirdi

Klasik arabalar bugün her bölgeden yola çıktı. Mağusa'da buluşan klasik arabalar 'Tekerlekler Cirlensin' etkinliği ile sezon başlangıcını kutladı.

Yayın Tarihi: 25/03/19 08:27
okuma süresi: 1 dak.
Klasik arabalar Mağusa’yı renklendirdi
A- A A+
Kıbrıs Postası – Emel Doğan

Klasik Arabalar Derneği Başkanı Burçin Aliusta öncülüğünde gerçekleşen 'Tekerlekler Cirlensin' etkinliği, müziklerle ve halkın katılımı ile yoğun bir şenlik halinde gerçekleşti.

Etkinlik alanı olarak seçilen Kaleiçi Namık Kemal Meydanı'na araçlar bugün saat 11.00'de geldi. Etkinlik ise saat 12.30 sıralarında başladı. Hafta sonunu renklendiren etkinlikte yoğun ilgiden dolayı araçlar alana sığmadı.

Hareketli geçen organizasyona, 120'den fazla klasik araç katıldı. Güzelyurt, Girne, Lefkoşa gibi birçok bölgeden konvoy halinde Mağusa Kaleiçi'ne gelen araçlar renkli görüntülere sahne oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.