GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

Tuzla şehitleri törenle anılacak

Tuzla şehitleri törenle anılacak

Tuzla şehitleri yarın Tuzla Şehitliği'nde anılacak.

Yayın Tarihi: 22/07/19 11:59
okuma süresi: 1 dak.
Tuzla şehitleri törenle anılacak
A- A A+
Tuzla Şehitleri yarın Tuzla Şehitliği'nde düzenlenecek törenle anılacak. Tören, saat 09.00'da çelenklerin şehitliğe sunulmasıyla başlayacak.

Saygı duruşu, saygı atışı, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair konuşmalar olacak. Dua okunmasının ardından şehitlik ziyaret edilecek.

BENAN: "ŞEHİTLERİN EMANETİ OLAN KKTC'NİN SONSUZA DEK YAŞATILMASI ONURUMUZDUR"

Öte yandan Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Başkanı Gürsel Benan, Tuzla şehitleri için yayımladığı mesajda, "Şehitlerimizin emaneti olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni sonsuza dek yaşatmak onurumuzdur" dedi.

Benan, Kıbrıslı Türklerin istiklalini şehitlere borçlu olduğunu vurgulayarak, mesajında "Yurdumuzda insanca yaşayabilmemiz ve bu topraklarda tutuna bilmemiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi saygıyla anıyorum. Ruhunuz şad olsun" ifadelerine de yer verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.