GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 1 dak.

DP Gazimağusa İlçe Başkanı Hayri Orçan oldu

DP Gazimağusa İlçe Başkanı Hayri Orçan oldu

Hayri Orçan, Demokrat Parti Gazimağusa İlçe Başkanı seçildi.

Yayın Tarihi: 26/10/19 18:17
okuma süresi: 1 dak.
DP Gazimağusa İlçe Başkanı Hayri Orçan oldu
A- A A+
Demokrat Parti Gazimağusa 11. Olağan Kurultayı yapıldı. Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Demokrat Parti Gazimağusa İlçe Başkanı seçildi.

Hayri Orçan Demokrat Parti ailesine teşekkür etti. Orçan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Beni İlçe Başkanlığı Görevine seçen ve bana Güvenerek bu onurlu görevi layık gören Demokrat Parti Ailesine gönülden teşekkür ediyorum. Yeni seçilen Değerli Çalışma Arkadaşlarım olan İlçe Yönetim Kuruluna, Yüksek Disiplin Kurulu Başkan ve Üyelerine, İlçe Kadın Örgütü Başkan ve Üyelerine, İlçe Gençlik Örgütü Başkan ve Üyelerine Hayırlı olmasını diliyorum. Geniş katılımla gerçekleşen İlçe Kongresinin Ülke Siyasetine, Demokrasimize ve Partimize Hayırlı olmasını diler. Destek veren Başta Örgüt Başkanlarıma ve üyelimize teşekkür ederim. Yolumuz Aydınlık ve Açık olsun...."
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.