KARPAZ
okuma süresi: 2 dak.

Yunan papaz cezaevine gönderildi

Yunan papaz cezaevine gönderildi

Ülkemizde turist olarak bulunan Yunanistan uyruklu ve papaz olduğu öğrenilen 41 yaşındaki P.H'nin Dipkarpaz bölgesinde faaliyet gösteren SeaBird isimli tatil köyünde kaçak olarak yaklaşık 2.5 ay konakladığı için polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 14/04/17 14:41
okuma süresi: 2 dak.
Yunan papaz cezaevine gönderildi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Ülkemizde turist olarak bulunan Yunanistan uyruklu ve papaz olduğu öğrenilen 41 yaşındaki P.H'nin Dipkarpaz bölgesinde faaliyet gösteren SeaBird isimli tatil köyünde kaçak olarak yaklaşık 2.5 ay konakladığı için polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. İskele Kaza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan 41 yaşındaki P.H ile ilgili tahkikatın tamamlandığı ve davası görülene kadar bir ayı geçmeyecek süreyle Merkezi Cezaevine gönderilmesine karar verildiği belirtildi.

APOSTOLOS ANDREAS MANASTIRI'NA KABUL EDİLMEDİ

Kıbrıs Postası'nın elde ettiği bilgilere göre söz konusu şahsın Yunanistan uyruklu bir papaz olduğu, ülkemize turist olarak geldiği ve Apostolos Andreas Manastırı'nda konaklamak istediği öğrenildi. Ülkemize görevli olarak gelmediği için Apostolos Andreais Manastırı'nda görevli papazlar tarafından bu isteği reddedildiği öğrenilen Yunanlı papazın kalacak yeri olmadığı için kış döneminde faaliyette olmayan SeaBird isimli tatil köyüne sığındığı ve 2.5 ay boyunca burada kaçak olarak kaldığı öğrenildi.

TATİL KÖYÜNDE KONAKLADI MUTFAKTA YEMEK PİŞİRDİ

Polis tarafından yapılan resmi açıklamaya göre 41 yaşındaki P.H'nin, 6 Şubat 2017 ile 14 Nisan 2017 tarihleri arasında Dipkarpaz'da Zafer Burnu mevkiinde faaliyet gösteren "Sea Bird" isimli tatil köyünde bulunan işletmeye ait taş binanın kapısını hasara uğratarak açtıktan sonra mülke tecavüz edip mal sahibinin bilgisi olmadan ilgili süre içerisinde söz konusu binada konakladığı ve tatil köyünün mutfak kısmında yemek pişirdiği ve gıda maddelerini çaldığı tespit edildiği belirtildi ve ilgili şahıs hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.