EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

GAÜ Ailesi, yeni yıl resepsiyonlarında buluştu

GAÜ Ailesi, yeni yıl resepsiyonlarında buluştu

Girne Amerikan Üniversitesi; 2018 Yılı'na sayılı günler kala, akademik ve idari düzeyde düzenlenen resepsiyonlar ile bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 29/12/17 17:23
okuma süresi: 3 dak.
GAÜ Ailesi, yeni yıl resepsiyonlarında buluştu
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi; 2018 Yılı'na sayılı günler kala, akademik ve idari düzeyde düzenlenen resepsiyonlar ile bir araya geldi.

Merkez Girne Kampüsü'ndeki buluşmalardan ilki; Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall Fuayesi'nde, ikinci buluşma da; Milenyum 'Red Room' Salonu'nda gerçekleştirildi.

Her iki resepsiyon, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar ile Rektör Prof. Dr. Kutsal Öztürk'ün katılımları ile gerçekleşirken; GAÜ'nüntüm akademik ve idari yapısı "Aile Ruhu" ile yine bir araya geldi.

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar; "Güzel bir ailemizin, hocalarımızın, öğrencilerimizin; tüm akademik ve idari yapımızın, aynı zamanda da ileri yapımızın olgunlaştırmış olduğu bu aile sevgisini, bu denli güzel bir şekilde yansıtıyoruz. Tamamlamakta olduğumuz yılda; sizlerin de farkındalığını da kazanan farklılıkların ve değişim süreçlerinin, üniversitemiz bünyesinde olduğu kadar, evrensel kurumlar düzeyinde de farklı boyutlarda açılımlara dönüşümünü izledik. 2018 ise; alınan birçok kararın, olgunlaştırılan birçok sürecin, nihai şekillenmesinin gerçek olacağı bir yıl olacak. Temennim; sadece üniversitemiz için değil, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, gerek Anavatan, gerekse bütün Dünya'da, 2018'in insanlık için; barış ve sevgi dolu bir yıl olmasına yöneliktir. Diliyorum ki; her şeyden öte sevgi ile ele alabileceğimiz, sevgiyle şekillendirebileceğimiz bir yıl olsun." şeklindeki hissiyatını resepsiyonlarda dile getirdi.

GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk de, aynı resepsiyonlarda"yüksek çalışma azmi, sebat, sabır ve inanç ile 2018 Yılı'na hazırız. Tüm çalışma arkadaşlarımın, çok ciddi katkıları olacağına inanıyorum. Biz; birlikte ve hedeflediğimiz başarıya hep ulaşacağız ve üniversitemiz ile ilgili her konuda, herkes sorumluluklarını yerine getirmekten asla kaçınmayacaktır. Bu vesile ile, yeni yılın bizlere, ailemize; hayır, mutluluk, ve başarı getirmesini diliyorum. Herkesi, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor, yeni yılınızı kutluyorum." sözleri ile duygularını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.