EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ ile Cihat Şener seminerine, Batman'dan yoğun ilgi

GAÜ ile Cihat Şener seminerine, Batman’dan yoğun ilgi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Türkiye genelinde, Eğitimci-Yazar Cihat Şener ile; üniversite adaylarına yönelik, düzenlemeye başladığı, "Üniversiteye Girişte Yeni Sistem" konulu seminer dizisine, Batman Fen Bilimleri Koleji işbirliği ile Batman'da devam etti.

Yayın Tarihi: 10/03/18 14:17
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ ile Cihat Şener seminerine, Batman’dan yoğun ilgi
A- A A+
GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sualp Davut, Cihat Şener ile "Üniversiteye Girişte Yeni Sistem" konulu seminer dizisinin Türkiye çapında toplamda 20'nin üzerinde ilde gerçekleştireceklerini belirterek, Batman'da gerçekleştirmiş oldukları seminerlere, üniversite adaylarının yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti. Davut açıklamasının devamında ise şunu söyledi;

DAVUT: "GAÜ İLE CİHAT ŞENER SEMİNERLERİ 14-15 MART'TA, SAMSUN VE ORDU İLLERİ İLE DEVAM EDECEK"

Türkiye genelinde 21 ilde öğrencilere yönelik değişen sınav sistemi, dikkat edilmesi gereken unsurlar gibi konularda bilgi verme amaçlı seminerler düzenliyoruz. İlk seminerlerimizi Şanlıurfa ve Gaziantepte'de gerçekleştirirken bu kezde Batman ilinde ki öğrenciler ile biraray geldik. Batman'da ki seminerimizi ise, Batman Fen Bilimleri Koleji işbirliği ile gerçekleştirdik ve kendilerine işbirliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Yoğun katılım oldu. İl milli eğitim müdürlükleri ve valiliklerin de destek verdiği seminerler dizisi oldu. Cihat Şener, bir duayen ve eğitim sektörüne yön veren kişilerden birisi. Bu seminer dizisi GAÜ'nün sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde gerçekleştiriliyor. Bizim hedefimiz Cihat Şener ile birlikte yeni sınav sistemini öğrencilere tanıtmak. Bugüne kadar 3 ilde bu semineri gerçekleştirdik ve bir sonraki etkinliğimiz ise, 14 Mart tarihinde Samsun, 15 Mart tarihinde ise Ordu illerinde devam edecektir." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.