EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

KAÜ-SEM'den uluslararası geçerli sertifikalı eğitim

KAÜ-SEM’den uluslararası geçerli sertifikalı eğitim

<p>Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (KAÜ-SEM) sertifikalı eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor.</p> <p> </p>

Yayın Tarihi: 13/04/18 09:06
okuma süresi: 3 dak.
KAÜ-SEM’den uluslararası geçerli sertifikalı eğitim
A- A A+
KAÜ-SEM, Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) ve Uluslararası Diplomatlar Birliği (DMW) ile gerçekleştirmiş olduğu iş birliği protokolü ile tek çatı altında birçok farklı programda ortak sertifikalı eğitim programları düzenliyor. Aynı zamanda KAÜ-SEM'in Psikodemi Eğitim ve Gelişim Akademisi ile yaptığı işbirliği protokolü çerçevesinde mesleki gelişim ve çocuk akademisi programları da verilecek. Kıbrıs Türk Fransız Kültür Derneği (KTFKD) ile gerçekleştirilen iş birliği çerçevesinde yabancı dil programlarının yanı sıra ortak kültürel etkinlikler de düzenlenecek.

KAÜ-SEM, özgün eğitimde alınan eğitim dışında yaşamsal faaliyetleri yürütebilmek, kişisel gelişim ve yaşam okulunda emin adımlarla ilerlemek için eğitim birimlerine açılan kurslara da destek oluyor. Ayrıca, kurslarda tercih edilen alanlarda uzmanlaşma konusunda yardımcı olurken, kimi zamanda sadece pratik bilgileri barındıran eğitimleri vermeyi amaçlıyor.

KAÜ-SEM Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Sertifikalı olarak gerçekleştirilmekte olan kurslara isteyen herkesin katılabileceği belirtilirken, kursların konusunda uzman akademisyenler tarafından verileceği de vurgulandı.

Kurs kayıtlarının devam ettiği bildirilen açıklamada, KAÜ-SEM bünyesinde gerçekleştirilen kurslar hakkında İdari ve Sosyal İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı, KAÜ-SEM KoordinatörüDoç. Dr. Oya Ertuğruloğlu, ''Kamera önü oyunculuk eğitimi, girişimcilik, satın alma yönetimi, gösteri ve sahne sanatları, aile danışmanlığı, koçluk ve mentörlük eğitimi, kişisel gelişim eğitimleri, dijital ve bilişim programları, iletişim eğitimleri, arabuluculuk eğitimi, kalite yönetimi, insan kaynakları yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, finans yönetimi, iş sağlığı ve güvenliği, gastronomi ve sofra sanatları, barista eğitimleri, sosyal medya, moda tasarım, sınavlara hazırlık, işletme ve yöneticilik gibi sertifikalı kursların'' yer aldığını belirtirken, ayrıca, açıklamada; KAÜ-SEMyabancı dil kurslarının devam etmekte olduğunu rusça, yunanca, italyanca, fransızca, ingilizce almanca, ispanyolca dillerini öğrenmek ve yukarıda yer alan diğer sertifika programlarına katılmak isteyenlerin her türlü detaylı bilgiyiwww.auc.edu.tr web adresinden,0392 228 92 33 numaralı telefon üzerinden veya başvurularını info@auc.edu.tr elektronik posta adresinden yapabileceklerini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.