EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Bu kez de GAÜ'nün süper minikleri sahaya indi

Bu kez de GAÜ'nün süper minikleri sahaya indi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu'na bağlı; The International Prep School Öğrencileri'nin, "Spor Günü" kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler çoşkulu bir atmosfer altında izlendi. Öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, GAÜ'nün süper miniklerinin gösterdiği performans ve beceriler gurur tablosu oluşturdu.

Yayın Tarihi: 14/04/18 11:47
okuma süresi: 2 dak.
Bu kez de GAÜ'nün süper minikleri sahaya indi
A- A A+
"Süper Minikler" payesini hakeden; Ana ve birinci sınıf öğrencilerinin, uzun atlama ve 50 metre koşuları neşe ve çoşku içerisinde tamamlanırken, üst sınıflar ise ise; 50 ve 100 metre dallarında yarışarak, sporcu ruhunun ilk öğrenim evresini algıladılar.

Etkinlikler sonrası, 'The International Prep School' tarafından yapılan açıklamada, şu değerlendirme yer aldı; "Eğitim programımızda bulunan ve öğrencinin aidiyet duygusunu geliştiren, her öğrencinin üyesi olduğu bir ev vardır. Bu evler; okulumuzda 'Salamis- Kyrenia-Karpaz-Bellapais' olarak adlandırılan evlerdir. Öğrenciler, yıl içinde gösterdikleri sosyal ve akademik başarıları ile, evlerine puan kazandırırken, spor günündeki performansları ile de evlerini desteklediler. Bir ekibin üyesi olarak; bu özel günde, spor alanındaki başarılarını gruplarına yansıttılar. Öğrencilerimizin, atletizm dalında göstermiş olduğu başarıyı kutluyoruz. Etkinlikte, atletizm koşuları dışında, çocukların bedensel gelişimlerini destekleyen oyunlar da oynandı. Yarışlarda, dereceye giren öğrenciler madalyalarını aldılar. Spor gününde de bizi yalnız bırakmayan ailelerimiz de günümüze renk katıp, ortak mutlulukların yaşanmasına vesile olmuşlardır. Kendilerine teşekkür ediyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.