EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KAÜ Akut takımına moral çalışması

KAÜ Akut takımına moral çalışması

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), Arama Kurtarma Teşkilatı (AKUT) hız kesmeden çalışmalarına devam ederken, sürpriz video çalışması yapıldı.

Yayın Tarihi: 16/04/18 17:03
okuma süresi: 2 dak.
KAÜ Akut takımına moral çalışması
A- A A+
NUSAR Games 2017 şampiyonu KAÜ AKUT Takımı, bu sene düzenlenecek olan olan IUSAR Games 2018 Arama-Kurtarma yarışmaları için 13 Nisan – 15 Nisan tarihleri arasında Girne Güven Park'ta yarışma öncesi etapların son eğitimleri için ter dökecek.

Arabahmet Kültür ve Sanat Evi'nde saat 12:30'da başlayan programda konuşma yapan KAÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Doç. Dr. Asım Vehbi; ''KAÜ'nün aktif sosyal kulüplerinden olan AKUT Takımımızın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyon olacağına yürekten inanıyor, diğer öğrenci kulüplerine de her konuda desteğe açık olduğumuzu yineliyorum. KAÜ AKUT Takımımız, yıl içinde birçok etkinlikle kendini gösteriyor ve göstermeye devam edecektir'' diyerek hazırlanan video çalışması izlendi.

KAÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Rukiye Kilili, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; ''KAÜ AKUT Takımı olarak, IUSAR Games 2018 için hedef bulma yarışmasına şampiyonluğu hedefleyerek katıldık. KAÜ AKUT takımının geçen sene üniversitemize getirmiş olduğu güzel sonucun tekrarlanarak yeniden bu yıl da şampiyonluğa ulaşmasını istiyoruz. Bu durum KAÜ büyük ailemiz adına büyük onur ve gurur kaynağı oldu.KAÜ Medya biriminden sürpriz video çalışmasıyla KAÜ AKUT Takımımız ve üniversite bünyesinde bulunan öğrencilerimiz moral oldu.'' dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.