EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

UFÜ dergisi 'Student Life'ın ilk sayısı yayınlandı

UFÜ dergisi ‘Student Life’ın ilk sayısı yayınlandı

Uluslararası Final Üniversitesi'nin akademik faaliyetleri, etkinlikleri ve öğrenci yaşamını içeren dergisi 'Student Life'ın ilk sayısı yayınlandı.

Yayın Tarihi: 17/04/18 15:03
okuma süresi: 1 dak.
UFÜ dergisi ‘Student Life’ın ilk sayısı yayınlandı
A- A A+
Uluslararası Final Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, üç ay sürelerle yayınlanacak dergi üniversiteye ait gelişmeler, öğrenci faaliyetleri ve etkinlikler hakkında kamuoyunu bilgilendirmeyi hedefliyor.

Üniversitenin eğitim faaliyetleri yanında çeşitli sempozyum, konferans ve etkinliklerle öğrencilerin eğitimine katkı koymak, topluma yönelik fayda sağlamanın amaçlandığı ifade edilen açıklamada, Student Life dergisinde tüm bu faaliyetlerin yer aldığı belirtildi.

Derginin ilk sayısında, üniversite tarafından gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ve etkinliklere dair haberler yer alırken, üniversite öğrencilerinin sosyal ve psikolojik gelişimine katkı koymaya yönelik rehberlik sayfaları da bulunuyor. Basılı ve dijital olmak üzere iki formatta yayınlanan dergiye www.final.edu.tr ana sayfasında yer alan "Student Life Dergisi" linkinden ulaşılabiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.