EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Amerikan Koleji'nde seramik workshopu

Amerikan Koleji’nde seramik workshopu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar grubuna bağlı, Amerikan Koleji'nde; Rauf Ersenal, Cemal Dimililer ve Prof. Dr. Zeka Mazhar tarafından "Seramik Workshop"u düzenlendi.

Yayın Tarihi: 18/04/18 13:14
okuma süresi: 1 dak.
Amerikan Koleji’nde seramik workshopu
A- A A+
Amerikan Koleji okul binasında yapılan etkinliğe; öğrenciler, öğretmenler ve davetliler katıldı. Sıcak ve keyifli bir ortam eşliğinde, öğrencilerin yoğun katılımıyla "Seramikle Tanışma" konulu atölye çalışması büyük begeni toplarken, atölye çalışmasında öğrenciler seramiğin nasıl yoğrulduğunu ve bir eserin ellerinde nasıl şekillendiğini gördüler.

Amerikan Kolej'den yapılan açıklamada; "Seramik workshopta bize destek veren büyük seramik sanatcılarımız Rauf Ersenal, Cemal Dimililer ve Prof. Dr. Zeka Mazhar'a teşekkür ederiz. Ustalarımız sayesinde öğrencilerimiz, yapılan eserlerle hayal ederken, üretmenin; üretirken öğrenmenin keyfini yaşadılar" denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.