EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz LAÜ'ye geliyor

Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz LAܒye geliyor

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafından organize edilen "LAÜ'de Bahar Söyleşileri" kapsamında iki usta Spor Adamı/Yazar ve Yorumcu Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz LAÜ'nün konuğu olacak.

Yayın Tarihi: 19/04/18 16:48
okuma süresi: 2 dak.
Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz LAܒye geliyor
A- A A+
Fenerbahçe Takımı eski futbolcusu ve futbol programı yorumcusu Abdülkerim Durmaz ile Beşiktaş Takımı eski futbolcusu ve futbol programı yorumcusu Sinan Engin LAÜ'nün bahar söyleşileri kapsamında LAÜ öğrencileri ile biraraya gelecek.

LAÜ Hukuk Fakültesi Konferans Salonu'nda 09 Mayıs Çarşamba günü saat 15:00'da gerçekleşecek söyleşide iki usta spor adımı deneyimlerini LAÜ öğrencileri ile paylaşacaklar.

1974 senesinde Beşiktaş alt yapısında futbol hayatına başlayan ve 7 yıl altyapıda oynayan Sinan Engin, 1989'a kadar Beşiktaş'ta futbol oynadı. Engin; Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra süper ligde Adana Demir Spor, MKE Ankaragücü ve Sarıyer Takımlarında forma giydi. Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev alan ve Ümit Milli Takım Menajerliği yapan Engin şuan Beyaz TV'de futbol programı yorumculuğu yapıyor.

Futbola 1975'de Karagümrük altyapısında başlayan Abdülkerim Durmaz, birçok başarı ve şampiyonluk kazandı. Gösterdiği performans ile dikkat çeken ve A takıma yükselen Durmaz, Karagümrük'ün A takımında gösterdiği performans ile 16 gol atarak gol kralı oldu ve o sezon takımı birinci lige yükseldi. 1984-85 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemde birçok kupa ve şampiyonluk kazanan Durmaz, kariyerine kısa süreli forma giydiği çeşitli kulüplerde devam etti.

Teknik Direktörlük kariyerine, futbolu bıraktıktan hemen sonra başlayan Durmaz, 1996-97 sezonunda Fatih Karagümrük'ü, 2000-2001 sezonunda Eyüpsporu, Teknik Direktörlük kariyerine her sezon farklı bir takımla devam ederek, son kez 2012-13 sezonunda İstanbul Güngörenspor'u çalıştırdı.

Şu an Beyaz TV'de "Beyaz Futbol" programında yorumculuk yapıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.