EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

KAÜ ile Cihat Şener seminerlerine yoğun ilgi

KAÜ ile Cihat Şener seminerlerine yoğun ilgi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), Türkiye genelinde Eğitimci-Yazar Cihat Şener ile üniversite adaylarına yönelik düzenlediği "Üniversiteye Girişte Yeni Sistem" konulu seminerler dizisinde yer aldı.

Yayın Tarihi: 19/04/18 15:09
okuma süresi: 1 dak.
KAÜ ile Cihat Şener seminerlerine yoğun ilgi
A- A A+
Şanlıurfa ve Gaziantep'te gerçekleşen ve KAÜ Rektörü Prof. Dr. Uğur Özgöker ile KAÜ Kurumsal İletişim ve Tanıtım Sorumlusu'nun da yer aldığı Cihat Şener ile "Üniversiteye Girişte Yeni Sistem" konulu seminere, öğrenciler ve öğretmenlerin ilgisi büyüktü. Üniversite adaylarının yoğun ilgi gösterdiği seminerlerde, öğrencilere yönelik değişen sınav sistemi, dikkat edilmesi gereken unsurlar gibi konularda bilgi verildi. Eğitim sektörünün bir duayeni olan ve sektöre yön veren kişilerin isimlerden biri olan Cihat Şener, yeni sınav sistemini öğrencilere detaylı bir şekilde tanıttı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.