EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ okulları; 23 Nisan'nı muhteşem bir tören ile kutladı

GAÜ okulları; 23 Nisan'nı muhteşem bir tören ile kutladı

GAÜ Okullar Grubu'na bağlı "Amerikan Koleji'nin Çocukları", Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; Tüm dünya çocuklarına armağan ettiği "Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı çoşku dolu bir tören ile kutlayarak, Ata'larına şükran dileklerini ilettiler.

Yayın Tarihi: 23/04/18 18:00
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ okulları; 23 Nisan'nı muhteşem bir tören ile kutladı
A- A A+

GAU Lympic Sahası'nda gerçekleştirilen renk içerisindeki törende; Çeşitli yaş ve sınıf kategorilerindeki öğrenciler, tüm öğretmenler yanında veliler de davetli olarak yer alırken; GAÜ Okullar Grubu Başkanı Dr. Ferdiye Ersoy ile okul müdürleri; Raif Yücelten, Fatoş Mertekçi ve Binnur Saymaz yine tüm davetlilere ev sahipliği yaptılar.

Törene damgasını vuran; öğrenciler adına yapılan konuşmada ise; Okullar adına söylenen "demokrasi ve millet iradesi; bayrağımız ile sonsuza kadar yaşayacaktır. Bizler aldığımız iradeyi; daha çok demokrasi, daha güzel bir ülke olarak yarınlara miras bırakacağız. Biz çocuklar, demokrasiyi çok seviyoruz.

Ama, asıl bayramımız; cehaleti tümü ile yendiğimizde, demokrasiyi ülkemizin ve dünyanın her yanına yaydığımızda olacaktır. Biz, bayramlar istiyoruz, dünyada kardeşliğin olduğu bayramlar istiyoruz. Bugün; neşe ve mutluluğun günü olsun."sözleri alkışlar ile karşılandı.

GAU Lympic'te gerçekleştirilen tören; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı serenomisinin ardından gerçekleştirilen geçit töreni, halk oyunları, dans gösterileri, solo veya hep birlikte seslendirilen şiirler ile tamamlandı.

Öte yandan, GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar da Türkçe ve İngilizce olarak yayımladığı mesajdaki şu sözler ile '23 Nisan Çoşkusu'na katıldı. "Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek, hepimizin insanlık görevidir. En değerli varlığımız çocuklarımızın; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, sevgi ile kucaklarım."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.