EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

BAU-DEHUKAM, Yunan basınında yerini aldı

BAU-DEHUKAM, Yunan basınında yerini aldı

Savunma konularında, terörizm, askeri eğitim ve kurslar alanında gerçekleşen faaliyetlere yer veren Yunan web sayfası Combatraining, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi bünyesinde kurulan Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezini (BAU-DEHUKAM) sayfasına taşıyarak, Akdeniz'in yasal statüsü konusunda çalışmalar başlattığını, Türk deniz hukukunun ,Türk yasal haklarının ortaya konması için kurulan Merkezi Yunan kamuoyuna duyurdu.

Yayın Tarihi: 24/04/18 10:31
okuma süresi: 1 dak.
BAU-DEHUKAM, Yunan basınında yerini aldı
A- A A+
Konu ile ilgili yapılan açıklamada, Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi(DEHUKAM) Başkanı Yrd.Doç.Dr. Emete Gözügüzelli'nin, TESPAM ile yaptığı deniz hukuku ve enerji alanındaki işbirliği anlaşmasına da yer verildiği kaydedildi.

Combatrainingweb sayfası, BAU-DEHUKAM Kıbrıs Merkezi'nin ayrıca Ankara Hukuk Fakültesi Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Koç Üniversitesi Denizcilik Formu (KÜDENFOR) bünyesinde, 18 Nisan'da Ankara'da ''Doğu Akdeniz'de Adaların Deniz Sınırlandırmasında Etkisi'' konuluçalıştayda,ilgili başlıkta konuşma yapan Merkez Başkanı Yrd.Doç.Dr. Emete Gözügüzelli'nin katıldığı toplantıyı da ayrı bir haber ile okuyucularına duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.