EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

KAÜ-GAÜ-AUM ortak sınavı yapıldı

KAÜ-GAÜ-AUM ortak sınavı yapıldı

Amerikan Eğitim Konsorsiyumu'nun (AEC) düzenlediği, Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) ve Moldova Amerikan Üniversitesi (AUM) ortak burs sınavı 20 Mayıs 2018 Pazar günü yapıldı.

Yayın Tarihi: 21/05/18 12:39
okuma süresi: 1 dak.
KAÜ-GAÜ-AUM ortak sınavı yapıldı
A- A A+
GAÜ ve KAÜ kampuslarında yapılan ve katılımın yüksek olduğu sınavda, öğrencilere başarıları oranında burslar verildi. Bu sınava katılamayanlar içinse, KAÜ Burs ve Yerleştirme Sınavı ise 9 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 10.00'da, KAÜ ana kampus binasında yapılacak. KAÜ'den yapılan açıklamaya göre sınav için son başvuru tarihi 8 Haziran...

Sınava kayıt yaptıracak öğrencilerin başvuru formunu doldurması, 2 vesikalık fotoğraf ve önlü arkalı kimlik fotokopileri ile başvuru yapması gerekiyor. KAÜ 9 Haziran'da sınava girecek tüm öğrencilere, %75 burs, sınavda başarılı olanlara ise %100 burs verecek. Ve bu burslar lisans programları için 7 yıl kesintisiz devam edecek.

Burs ve giriş sınavı ile ilgili ayrıntılı bilgi, KAÜ Arabahmet Kampus Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'ndan yüz yüze veya 0392 228 92 33 no'lu telefondan alınabilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.