EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'den başarılı öğrencilerine nakdi çek ödülü

DAÜ'den başarılı öğrencilerine nakdi çek ödülü

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 2017 – 2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi'nde üstün başarı gösteren öğrencilerini ödüllendirdi.

Yayın Tarihi: 28/05/18 11:58
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ'den başarılı öğrencilerine nakdi çek ödülü
A- A A+
Fakülte ve Yüksekokullarda ilk 10'a girmeyi başaran 100'ü aşkın öğrenciye 25 Mayıs 2018 Cuma günü, Mustafa Afşin Ersoy Salonu'nda, saat 15:00'de düzenlenen tören ile 3 kategoride nakdiçek teslim edildi.

Tören açılışında konuşan DAÜ Öğrenci İşleri'nden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halit Tanju Besler, Üniversite için son derece önemli olan söz konusu törene katılan herkese hoşgeldiniz diyerek öğrenciler ile birlikte olmak ve başarılarından dolayı kendilerini onurlandırmanın mutluluk verici olduğunu vurguladı. Başarılı olan tüm öğrencileri gönülden tebrik ettiğini belirten Prof. Dr. Besler, üniversite olarak öğrencilerin başarılarına katkı koymayı ve başarıların devamını sağlamak için motive etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi. Prof. Dr. Besler tüm öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Açılış konuşmasının ardından Prof. Dr. Besler,İşletme ve Ekonomi Fakültesi öğrencileri Sahar Iqbal, MalakTareqAbdAlalahShibeanve Ayşe Uslu'yatemsili hediye çeklerini takdim etti. Tören, öğrencilerin, Fakülte Dekanları, Yüksekokul Müdürleri, Bölüm Başkanları ve Öğretim Üyeleri eşliğinde nakdi çeklerini teslim almaları ile devam etti. Ödüller birincilere brüt asgari ücretin 3 katı, ikincilere 2 katı ve üçüncülere ise brüt asgari ücretmiktarı olarak 3 kategoriye ayrılıyor.

Öte yandan söz konusu etkinlikte Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Yeterlilik Sınavı'nda ilk üçe girmeyi başaran öğrencilere diz üstü bilgisayar da takdim edildi. Etkinliğe ayrıca çok sayıda öğretim üyesi dekatılarak öğrencilerin mutluluğunu paylaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.