EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

The Amerıcan Elementary School'dan yıl sonu gösterisi

The Amerıcan Elementary School’dan yıl sonu gösterisi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren The American Elementary School, 2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda, yıl sonu gösterisi gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 05/06/18 12:51
okuma süresi: 2 dak.
The Amerıcan Elementary School’dan yıl sonu gösterisi
A- A A+
GAÜ Spectrum Uluslararası Kongre Merkezinde düzenlenen programa, GAÜ Okullar Grubu Başkanı Yard. Doç. Dr. Ferdiye Ersoy, GAÜ Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sualp Davut, GAÜ Okullar Grubu Başdenetmeni Berna Yılmazoğlu Özdoğa ve İdari Koordinatörü Celal Sakka , GAÜ Okullar Grubu Müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, öğrencilerin gösterileri ile devam etti.

The American Elementary School Müdürü Raif Yücelten gerçekleştirdiği konuşmasına, 1 Haziran Dünya Çocuk gününü kutlayarak başladı. Yücelten konuşmasının devamında, "Çocuklarımızın başarılı olmaları için yıl boyunca onlara yardımcı olmaya çalıştık, takdir ettik , begenimizi onlara gösterdik ve emeğimizi esirgemedik. Bugün en büyük ödülümüz , çocuklarımızın sahnede, siz konuklarımızın salonda mutlu dakikalar geçirdiğinizi görmek olacaktır. Ayrıca çocuklarımızı, gelecekte de sanatsal platformlarda başarılı bireyler olarak izlemek umudumuzdur. "

Açılış konuşmasının ardından, The American Elementary School öğrencileri, hazırlamış oldukları ve geceye renk katan; dans, tiyatro, müzik dinletisi ve piyesler büyük beğeni topladı. Aileler, gösterilerde yer alan çocukların coşkusuna ve mutluluklarına eşlik ederken, eğlenceli dakikaların eksik olmadığı gösteriler ayakta alkışladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.