EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

LAÜ'den "Kanser Hastalarına Yardım Derneği"ne destek

LAܒden “Kanser Hastalarına Yardım Derneği”ne destek

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) tarafındanKanser Hastalarına Yardım Derneği'ne destek amacıylaüniversitenin tesisi EUL Lounge'da yemek düzenlendi.

Yayın Tarihi: 07/06/18 15:22
okuma süresi: 4 dak.
LAܒden “Kanser Hastalarına Yardım Derneği”ne destek
A- A A+
Yoğun bir katılımla gerçekleşen yemekte Lefke Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Güney Aktulga,"Bugün bizden desteğiniesirgemeyen LAÜ yönetimine, dernek üyelerine ve destekte bulunan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Derneğin amacının;en küçükten en büyüğe bütün hastalara yardım etmek olduğunu söyleyen Aktulga, tüm etkinliklerde onlar için nasıl yardım yaparız diye düşünerek yola çıktıklarını ve bölgemizin güzide eğitim kurumlarından LAÜ'nün ve Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen'in büyük desteğiyle bugün yardım yemeğini yoğun katılım ile gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Anlamlı yemek organizasyonuyla derneğe maddi katkı sağlandığını belirten Aktulga, etkinliğe katılarak destek veren herkese teşekkür etti.

Lefke Kanser Hastalarına Yardım DerneğiBaşkan Yardımcısı Gültan Bayramoğlu, "Etkinliği yapma amacımız bütün kanser hastalarına yardım etmektir. Çünkü kanser hastalarının çok fazla ihtiyaçları vardır, bundan dolayı tek bir hastaya bileyardımımızın dokunması bizleri çok mutlu eder" dedi. Bayramoğlu, organizasyonun çok güzel olduğunu dile getirerek,yardım yemeğine hiçbir ücret talep etmeden ev sahipliği yapan LAÜ Yönetimine ve Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen'eteşekkürlerini sundu.

YARDIM YEMEĞİNE KATILAN ÜYELER VE KONUKLARDUYGULARINI ŞÖYLE DİLE GETİRDİLER:

Hatice Kızılkoz:Lefke Kanser Hastalarına Yardım Derneği üyesiyim.Bu hastalıktan dolayı ben ailemden 3 kişiyi kaybettim.Onun için elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. LAÜ'nün bize destek olmasından dolayı çok mutlu olduk.

Ayça Dinçoğlu: Böyle yararlı etkinliklerin daha sık yapılmasını öneririm. Etkinlikler yapıldıkça ihtiyaçlı kişilere daha çok ulaşılabilir ve daha çok katkıda bulunulabilir. LAÜ'nün bu etkinliğe ev sahipliği yapması ayrı bir güzellik oldu.

Tuncay Doğan:Etkinliğe hastalarımıza yardım etmek amacıyla katılıyoruz. Bu tür organizasyonlara üniversitenin destek vermesi güzel birşey.

Müge Hüdaverdi:Avusturalya'da yaşıyorum buraya tatile geldim ve Kıbrıs'a gelip bu tarz bir etkinliğe katıldığım için duygulandım. Çünkübabam kanserden dolayı vefat etti. LAÜ'nün destek vermesine çok sevindim.

Nafia Dayıoğlu Demirel: Bu bağışların yerine ulaştığına eminim. Kanser, Kıbrıs'ta çok artmıştır. Bu yardımlar gerçekten gerekli çünkü kanser pahalı bir tedavi olduğu için bu yardımlarla eksikler tamamlanmaya çalışılıyor. Ben de bir kanser hastası olarak tüm gücümle onlara yardım etmeye devam ediyorum. LAÜ'yü destek olduğu için yürekten kutluyorum, çok yerinde bir davranış. Bu etkinliğe destek verdiği için LAÜ ile övünüyoruz ve çok teşekkür ediyoruz.

Ümran Şahbaz: Uzun zaman Avusturalya'da yaşadım, buraya yerleşmeye geldik. Davet üzerine buraya geldim, çok güzel bir organizasyon düzenlenmiş. Üniversitenin ev sahipliği yapması da çok anlamlı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.