EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de "Arabistan Geceleri" düzenlendi

LAܒde “Arabistan Geceleri” düzenlendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Öğrenci Dekanlığı tarafından organize edilen "Arabistan Geceleri" etkinliği çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 20/06/18 17:54
okuma süresi: 2 dak.
LAܒde “Arabistan Geceleri” düzenlendi
A- A A+

LAÜ Plaza Alanı'nda düzenlenen etkinliğe LAÜ Öğrenci Dekanlığı ve Dış İlişkiler Müdürlüğü çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte 8 ülke bir araya geldi

LAÜ'de ilki düzenlenen etkinlikte, Morocco, Ürdün, Filistin, Lübnan, Suriye, Tunus, Cezayir ve Suudi Arabistan olmak üzere 8 ülke öğrencileri kampüs içerisine kurulan standlarda kendi kültürlerini tanıttı.

Arap kahvesi ve morocco çayı beğenildi

8 farklı ülkenin birbirinden farklı kültürel lezzetlerinin sunulduğu etkinlikte ülkelere ait kostümler ile geçişler, yöresel müzikler eşliğinde dans gösterileri gerçekleştiren öğrenciler, etkinlik çerçevesinde ülkelerini tanıtan kısa video gösterimi de yaptılar.

LAÜ'de eğitim alan öğrenciler yöresel yiyecek, içecek ve tatlı ikramlarının sunulduğu 8 ülkenin standını ziyaret ederek, sunulan ikramların tadına baktılar. Festival havasında geçen etkinlikte, özellikle Arap kültürüne ait arap kahvesi ve Fas'a özel moroccan çayı öğrencilerin beğenisini kazandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.