EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

KİÜ ve KTAMS arasında anlamlı protokol

KİÜ ve KTAMS arasında anlamlı protokol

Kıbrıs İlim Üniversitesi'nin paydaşları ile işbirliği anlaşmaları devam ediyor, gücüne güç katıyor...

Yayın Tarihi: 21/06/18 10:07
okuma süresi: 3 dak.
KİÜ ve KTAMS arasında anlamlı protokol
A- A A+
Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ile Kıbrıs İlim Üniversitesi, aralarında işbirliği anlaşması yaparak sendika çalışanlarına, personeline ve çocuklarına %50 burs olanağı sunacakları işbirliği protokolüne imza attılar.

Kıbrıs İlim Üniversitesi'nde gerçekleşen protokol toplantısında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel, KİÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Selman Arslanbaş, KTAMS Başkanı Güven Bengihan'ın katılımları ile iki paydaş kurum olarak aralarında protokol imzalandı.

PROTOKOL HİZMET KAPSAMI

Uzaktan eğitim İşletme tezsiz Yüksek Lisans programı hariç, tüm Lisans ve Yüksek Lisans programlarında KTAMS çalışanlarına, eş ve çocuklarına ilgili yılda, Kıbrıs İlim Üniversitesi tarafından ilan edilen ve uygulanan eğitim bedelleri üzerinden %50 indirim uygulanmak üzere işbirliği yapılmıştır.

KİÜ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI SELMAN ARSLANBAŞ

"Misyonumuzda yer alan, özellikle toplumuna ve toprağına değer sağlayacak, KKTC halkına, kamu kurumlarına ve SGK'larına üniversitenin kapısını sonuna kadar açacak misyon ile hizmet vermeyi amaç edinmiş olmamızdan dolayı, KTAMS ile böyle bir anlaşma yapmaktan büyük mutluluk duymaktayız" diye ifade etti. Kurumun çalışanlarına ve çocuklarına yaş sınırı olmadan Kıbrıs İlim Üniversitesi'nin kapılarının her zaman açık olduğunu vurgulayarak, eğitim, herkes için özgürce erişebilir olan yaşam boyu bir süreçtir. Burayı eviniz gibi görebilirsiniz, her iki kuruma da hayırlı uğurlu olsun" diye belirtti.

KİÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel konuşmasında, "KTAMS ile işbirliğinde bulunmalarından dolayı memnun olduklarını belirterek, Üniversite olarak kaliteli eğitime önem verdiklerini, kaliteli eğitimden tüm kurumların yararlanması arzusunda olduklarını belirtti. Göksel, "Sendika çalışanlarının, eş ve çocuklarının eğitimimizden faydalanmasını amaçlayan protokolü imzlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası Başkanı Güven Bengihan protokolü imzalarken "Birlik ve beraberlikten güç doğacağına inanarak, misyonu ve vizyonu güçlü, kaliteli eğitim veren bir üniversiteden böylesi anlamlı hizmet almanın sendika çalışanları için çok anlamlı olduğunu" belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.