EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'de özel yetenek sınavı gerçekleştirildi

UKܒde özel yetenek sınavı gerçekleştirildi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) tarafından 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi öğrenci alımı için Çizim Sınavı ve Parkur Sınavı olmak üzere iki alanda Özel Yetenek Sınavı gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 25/06/18 11:11
okuma süresi: 2 dak.
UKܒde özel yetenek sınavı gerçekleştirildi
A- A A+
KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olmuş veya bu yıl mezun olacak KKTC ve TC vatandaşı öğrencilere yönelik düzenlenen Özel Yetenek Sınavı'nda başarılı olan öğrencilere %100, %75 ve %50 oranlarında burs alma hakkı sağlandı.

KKTC'nin ilk ve tek entegre spor kompleksi UKÜ Arena'da gerçekleştirilen Parkur Sınavı, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından yapıldı. İki aşamadan oluşan Parkur Sınavı'na toplam 48 öğrenci koordinasyon testi ile mülakat ve sporcu özgeçmişi değerlendirmelerine tabi tutuldu.

Grafik Tasarım ile Çizgi Film ve Animasyon programları için yapılan çizim sınavı ise Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Elif Songür Dağ ve İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Metin Çolak yönetiminde yapıldı. Çevik Uraz Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavı'na ise toplam 25 öğrenci katılım gösterdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.