EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Iraklı öğrencilerden KAÜ'ye yoğun ilgi

Kuzey Iraklı öğrencilerden KAܒye yoğun ilgi

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ), Rony Company'nin organize ettiği 6. Türkiye ve Kıbrıs Üniversiteleri Tanıtım Fuarı'nın ilk etabında, Erbil ve Duhok Fuarı'nda yerini aldı.

Yayın Tarihi: 09/07/18 15:37
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Iraklı öğrencilerden KAܒye yoğun ilgi
A- A A+
KAÜ'nün fuarlardaki standı oldukça ilgi gördü. Kuzey Iraklı öğrenciler ve velileri, KAÜ' nün eğitim olanakları ile ilgili bilgiler alırken, Erb Kuzey Irak Eğitim Bakanlığı Akreditasyon, Burslar ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel MüdürüDr. Juwan Jelal de KAÜ'nün Erbil'deki standını ziyaret etti. Julal, fuarda KAÜ'yü temsil eden, Uluslararası Operasyonlar ve Tanıtım Sorumlusu Hande Çiçek'le bir görüşme gerçekleştirdi. Hande Çiçek yaptığı açıklamada, "Fuar vesilesiyle, KAÜ ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) olarak kendisini makamlarında ziyaret etmek istediğimizi dile getirdik.

8 Temmuz 2018 Pazar günü akreditasyon işlemerimizi başlatmak için Jelal'i makamnda ziyaret ettik.

Ziyaretimizde Kıbrısta'ki ünversitelerin TCve Güney Kıbrıs üniversitelerinden çok daha önce uluslararası öğrenciye eğitim vermeye başlandığını ve bu konuda daha fazla deneyime sahip olduğunu aktardık" dedi. Ziyarette açıklamalarda bulunan, Kuzey Irak Eğitim Bakanlığı Akreditasyon Burslar ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel MüdürüDr. Juwan Jelal ise Kuzey Iraklı öğrencilerin özellikle konumu nedeniyle Kuzey Kıbrıs'ı tercih ettiklerini söyledi ve kültürel yakınlıklardan söz etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.