EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Mimarlık Fakültesi Portekiz'de temsil edilecek

DAÜ Mimarlık Fakültesi Portekiz'de temsil edilecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, 29 Ağustos – 1 Eylül 2018 tarihleri arasında Portekiz'in Porto kentinde gerçekleşecek olan uluslararası EAAE (European Association of Architectural Education) Genel Kurul Toplantısı'na katılacak.

Yayın Tarihi: 20/08/18 12:22
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Mimarlık Fakültesi Portekiz'de temsil edilecek
A- A A+

Söz konusu saygın kuruluşta, kurumsal olarak tam üyelik statüsünde olan DAÜ Mimarlık Fakültesi, toplantıda DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Dinçyürek tarafından temsil edilecek. Avrupa mimarlık üniversiteleri, fakülteleri ve okullarını bir araya getiren en önemli platform olma özelliğini taşıyan EAAE, Mimarlık Okulları arasındaki işbirliklerinin gelişmesi için gerekli ortamı sağlamayı amaçlıyor.

Avrupa'da mimarlık eğitimi tartışılacak

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Genel Kurul Toplantısı'nda temsil edilecek olan DAÜ Mimarlık Fakültesi, "Mimarlıkla İlgili Eğitimler ve Toplumda Bir Laboratuvar Olarak Tasarım Stüdyosu" temasıyla düzenlenen etkinlikte yer alacak. Program kapsamında Porto'nun tarihi eserleri, mimari mekanları ve UNESCO Dünya Mirası bölgesi ziyaret edilecek. Etkinlik, sonrasında açılış seremonisi ve açılış dersinin ardından, dört gün boyunca çeşitli konferanslar, sosyal etkinlikler ve bölge gezileri ile tamamlanacak. Etkinlikte aynı zamanda mimarlık eğitimi ile ilgili yuvarlak masa toplantıları da gerçekleştirilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.