EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'de "Kıbrıs Kültür Gecesi" ilgi gördü

LAÜ'de "Kıbrıs Kültür Gecesi" ilgi gördü

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) 2018-2019 Akademik Yılı oryantasyon etkinlikleri yeni kayıt öğrencilerin ve ailelerinin yoğun katılımı ile devam ediyor.

Yayın Tarihi: 24/09/18 15:45
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'de "Kıbrıs Kültür Gecesi" ilgi gördü
A- A A+
Telsim ana sponsorluğunda düzenlenen oryantasyon günleri çerçevesinde "Kıbrıs Kültür Gecesi" etkinliği gerçekleştirildi.

KIBRIS KÜLTÜRÜ'NE ÖZGÜ LEZZETLER İKRAM EDİLDİ

Oryantasyon programı kapsamında gerçekleştirilen Kıbrıs Kültür Gecesi, yeni kayıtlı öğrencilere Kıbrıs kültürü hakkında bilgi edinme ve Kuzey Kıbrıs'ı tanıma fırsatı sundu. Düzenlenen gecede, Kıbrıs Kültürü'ne özgü lezzetler ikram edilirken; Lefke Belediyesi Halk Dansları ekibi ve Akdeniz Kültür Sanat Derneği (AYDER) tarafından Kıbrıs Halk Oyunları gösterisi yapıldı.

"KINA GECESİ" VE "TESTİ OYUNU" GÖSTERİSİ YAPILDI

Kıbrıs'a özgü "Kına Gecesi" ve "Testi Oyunu"nun ise büyük beğeni kazandığı gecede kültürel müzikler eşliğinde öğrenciler oyunlara katılma fırsatı buldular. Ayrıca Kıbrıs Kültürünü yansıtan "Nostaljik Defile" de programda yer bulurken, kültürel giysilerin defilesi ilgi izlendi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.