EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'den Mustafa Sandal'lı "Hoşgeldin Gecesi"

DAܒden Mustafa Sandal’lı “Hoşgeldin Gecesi”

Kuzey Kıbrıs Turkcell ana sponsorluğunda devam eden Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) 21. Oryantasyon Günleri kapsamında 25 Eylül 2018 Salı akşamı "Hoşgeldin Gecesi" düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 24/09/18 16:25
okuma süresi: 2 dak.
DAܒden Mustafa Sandal’lı “Hoşgeldin Gecesi”
A- A A+
Yeni kayıtlı öğrencilerin Üniversiteye gelişlerini kutlamak için gerçekleştirilecek olan "Hoşgeldin Gecesi" saat 19:00'da, DAÜ Stadyumu'nda başlayacak. Gecede DAÜ Kıbrıs Halk Dansları Topluluğu gösterisi ve DAÜ Müzik Kulübü – Abandoned Town konserinin yanı sıra Türkiye'nin sevilen sanatçısı Mustafa Sandal sevilen şarkıları ile geceye katılanlara muhteşem bir konser verecek. Özellikle son dönemde çıkarmış olduğu "Reset" isimli single çalışmasıyla yeniden dikkatleri üzerine çeken Mustafa Sandal, eski ve yeni şarkılarını DAÜ öğrencileri için seslendirecek.

Gecede ayrıca Fakülte ve Yüksekokul tanıtımları ile Öğrenci Kulüplerinin tanıtımları, çeşitli spor yarışmaları, sahne gösterileri ve rekreasyon etkinlikleri de yer alacaktır. Tüm yeni öğrenci ve velilere Kıbrıs Mutfağı'na özgü lezzetlerin de ikram edileceği Hoşgeldin Gecesi'nde ayrıca Koop Süt Ltd., Oza Kahve, Pınar ve Coca Cola sponsorluğunda DAÜ'ye yeni gelen öğrenciler sosyal bir ortamda biraraya gelme ve kaynaşma şansı yakalayacaklardır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.