EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

The American Future College, Atatürk'ü özlemle andı

The American Future College, Atatürk’ü özlemle andı

Girne American Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu'na bağlı Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde bulunan The American Future College öğrencileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıldönümünde, Ata'sını özlemle ve saygıyla andı.

Yayın Tarihi: 09/11/18 17:59
okuma süresi: 2 dak.
The American Future College, Atatürk’ü özlemle andı
A- A A+
Okul İdaresinden yapılan açıklama da; 'Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde ona olan özlemimizi, bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla dile getiriyor, ölümsüz önderimize gönül borcu duyarak, özlemle anıyoruz. Onu ölümsüzlüğe uğurladığımız günün yıldönümünde Türk Ulusundan yükselen ortak sesi öğrencilerin söyledikleri şiirler ve şarkılarla aktardık.' dendi.

Tüm okul olarak, Kıbrıs Türk Halkı'nın , devletiyle birliklte Atatürk ilke ve inkilaplarını da sonsuza dek yaşatma azim ve kararlılığında olduğu tekrarlandı.

Öğrencilerin okul bahçesinde Atatürk'ün büstüne çelenklerin konulmasıyla başlayan tören programı, okunan şiirler ve okul korosunun seslendirdiği şarkılarla devam etti. 3. sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdiği oratoryo ile de son buldu.

Türk Milleti'nin ölmez değerlerinden olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ü rahmetle, minnetle ve özlemle bir kez daha anıyoruz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.