EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ, Tuluhan Tekelioğlu'nu ağırlıyor

DAÜ, Tuluhan Tekelioğlu’nu ağırlıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü yazar ve sunucu Tuluhan Tekelioğlu'nu öğrencilerle buluşturuyor.

Yayın Tarihi: 13/11/18 12:10
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ, Tuluhan Tekelioğlu’nu ağırlıyor
A- A A+
Tuluhan Tekelioğlu, "Hayat Cesaret Gösterenlere Şans Verir: Yapabilirsin" konulu söyleşisi ile 14 Kasım 2018 Çarşamba günü, saat 14:30'da, Aktivite Salonu'nda öğrencilerle biraraya gelecek.

Birçok program hazırlayıp sunan Tuluhan Tekelioğlu "Başka Yerde Yok" isimli programıyla Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin "En İyi Talk Show" ödülünü aldı.

2010 yılında, İstanbul'un 40 ayrı semtinden, başka başka hayatlar yaşayan 40 kadınla gerçekleştirdiği "40'ında 40 kadın" ve 2012 yılında Türkiye'de 23 farklı erkeğin itiraflarından oluşan "50'sinde Erkek"adlı belgeselleri büyük ilgi gördü. Ayrıca Ya Bizdensin Ya Da..., Üvey Evlat, 40'ında 40 Kadın, Yapabilirsin, 50'sinde Erkek ve Her Şeye Rağmen İkimiz olmak üzere 6 tane de kitabı bulunmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.